11 Şubat 2009 Çarşamba

derin ve dudik halası...


küçücükken dudikti, şimdi sude hala oldu. maşşallah kızlarımız pek güzel, allah nazarlardan saklasın ikisini de...
aslında sude,hikmet, melih üçlüsünün de fotoğrafları vardı ama o kadar sallamışım ki çekerken, hiç net çıkmamışlar.
babaanne ve derinin de fotoğrafları aynı felakete maruz kaldığı için, çoook özür diliyorum. ama söz; sizler için, derin kuzuyla boy ve portre çekimler yapacağım :)

gecikmiş mevlüt albümü...

anneciğe dün soylendim "nerede kızımın banyosu" diye ama, kendisi "hani nerde kızım ve halasının fotografları" dedi.. :) kızımız aşı olduğu için huysuzluğu üstündeymiş, e bir de gaz mevzusu gündemde olunca, annecik derin hanımı eyleme derdindeymiş. allahtan derinim neşe halası görev başında. 
-neşeeee, bir gün benim de pıtırcığım olduğunda, bizimle de böyle ilgilenirsin di miii?nolaaaaarsııın:))
derin ve neşesi
anneannesi ve derin
büyük halası ve derin

10 Şubat 2009 Salı

annecik tembel çıktı

hani derinimin ilk banyo fotoğrafları, hanii:) biz hastane fotograflarını getiremedik diye laf söyledin ama biz hala derinimin ilk banyosunu ve deneyimlerini bekliyoruz. hadi amaaa...

2 Şubat 2009 Pazartesi

mutluluk tablosu...

prensesim ve sevenlerini elimden geldiğince görüntülemeye çalıştım. fotoğraf makinemiz nurinin şarjının yetmemesi ve bazı fotoğrafların fazla sarı, bazılarının da titrek çıkması gibi bazı teknik problemler yaşadım. elimden geldiğince düzelterek yayınlamaya çalışacağım. acemilik diyelim ve derin mutluluk tablolarımıza geçelim :)
derya ve kuzusu...

dualarla kutsandı kuzum..

mevlüt şekerlerini dağıtmak kimsenin aklına gelmemiş olsa da :), ikramlı, uğurlu, keyifli bir gün geçirdik ailece... gelenlerin ayaklarına, yüreklerine sağlık...
allah nazarlardan saklasın derinimizi, pek bir şekerdi. öğlen biraz huysuzlandı ama duası okunurken; sakinledi, kuzu gibiydi maşallah. 
meraklı prenses, yan gözle kendini ziyarete gelenleri süzmekten de geri kalmadı. yeni doğanlar bir karış ötesini göremezlermiş, ama bizimkinin maşallahı var, yan yan geleni gideni bol bol takip etti. yamuk bir gülümsemeyle halasına bakışları pek bir tatlı :))